Thèrése Marberg

Bild på Thèrése Marberg

070-593 75 55

Mermont form & design

mermont.se

LinkedIn:LinkedIn

Spetskompetens
Grafisk profil och positionering. Skapa starka varumärken. Lojalitetsprogram. Konceptutveckling. Strategi och content på sociala medier.

Vilken typ av frågor kan företagaren bolla med dig?
Jag kan ge råd om hur företaget ska få kunder att se och upptäcka företaget, dess tjänster och produkter men också hur företaget kan vinkla sin marknadsföring och reklam för att fånga mottagarens intresse och på så sätt få ett attraktivt varumärke. Att tänka långsiktigt och hållbart. Kostnadsuppskattningar. Produktion av olika medier så som tryckt, digital och rörlig media på de flesta plattformar.

Vad kan företagaren förvänta sig vid mötet med dig?
Företagaren ska efter vårt möte känna att de har mer kunskap om vad de ska lägga sitt krut på för att nå ut med sin produkt eller tjänst. Företagaren ska ha fått råd och tips om hur de kan planera sin marknadsföring, hur de kan nå ut till sin målgrupp och hur de kan tänka långsiktigt.

Hur önskar du att företagaren förbereder sig inför mötet med dig?
Jag vill att företagaren är förberedd på att presentera sitt företag och sin verksamhet, vilka kanaler de jobbar med och hur marknadsföringen ser ut i nuläget. Då kan jag få en bra bild och därmed effektivisera rådgivningen så att företagaren får ut så mycket som möjligt av vårt möte.

Vilken känsla vill du att företagaren tar med sig från ert möte?
Företagaren ska känna sig energifylld och att de med olika medel nu kan ta företaget till de höjder de önskar. Företagaren ska vara medveten om kostnader och hur de kan tänka långsiktigt. Och jag vill så klart att företagaren ska känna sig trygg med min rådgivning och att de har fått ett starkt förtroende för mig.

Beskriv dina styrkor som rådgivare
Jag har lång erfarenhet i branschen och har drivit mitt eget företag sedan 1999. Så med all min samlade kompetens kan jag ge företagaren en god insikt i allt som har att göra med att skapa ett starkt varumärke för att synas på marknaden.

Ger konsultstöd på följande språk
Svenska