Joakim Persson

Joakim Persson

Marknad och sälj

joakim.persson@internetmedia.se

070-6293278

Internetmedia Kommunikationsbyrå Sverige AB

www.internetmedia.se

1. Vad kan du hjälpa till med?
Jag kan lära dig den digitala affärsprocessen och hjälpa dig att skapa en snygg och funktionell webbplats som är motorn i din försäljning och utvecklingen av ditt företag men även skapa mycket trafik till din webbsida och intresse för ditt företag med hjälp av Google Ads.

2. Vad är Dina styrkor?
Jag är duktig på ett skapa en förståelse för vad som krävs för att bli framgångsrik på webben. Jag gillar att förstå dig, lära känna dina utmaningar och hitta en väg fram till ditt mål. Alla företag har unika förutsättningar att lyckas. Jag hjälper dig att förstå dom utnyttja dom till din fördel.

3. Vad driver Dig?
Kreativitet och nya smarta lösningar har alltid varit en drivkraft för mig. Om vi då också kan vara en bidragande del i att ett företag växer, då känns det oerhört bra. Det är mycket hedersamt att få förtroendet av er kunder att hjälpa er nå era mål.

4. Vad ser du som viktiga framgångsfaktorer?
Service, service, service. Vi är en serviceorganisation där det personliga engagemanget för kundens mål och behov alltid ligger högst. Vi älskar våra kunder och dom älskar oss tillbaka. Vi jublar och känner stolthet när Ni blir framgångsrika.

5. Vad är viktigt att tänka på som rådgivare/konsult?
Lyssna, lyssna lite till och lyssna ännu mer.

Presenteras av:

I samarbete med: