Nathalie de Groot

Nathalie de Groot

Marknad, sälj, varumärkesarbete och offentlig upphandling

nathalie@nordiskastil.se

070-2777645

Nordiska Stil – Design by Nathalie

www.nordiskastil.se
 1. Vad kan du hjälpa till med?
  Jag kan hjälpa dig med din webbplats, webbutik eller grafisk design av logotyp, visitkort, broschyr, m.m. Jag kan ge råd om marknadsföring och hur du kan förbättra ditt företagets närvaro på nätet, i sociala medier, i tryck eller på andra sätt.

 2. Vad är Dina styrkor?
  Jag är mångsidig och nyfiken, utbildad som grafisk formgivare, webbdesigner och produktfotograf. Dessutom har jag kunskap och erfarenhet inom marknadsföring, utställningsdesign, turism och kulturarv.

 3. Vad driver Dig?
  Jag tycker om att kunna använda min kreativitet för att hjälpa andra hitta lösningar och förverkliga sina önskemål. Att ha kontakt med många olika människor tycker jag är väldigt intressant och lärorik.

 4. Vad ser Du som viktiga framgångsfaktorer?
  Jag anser att vägen till framgång ligger i livslångt lärande. Det är viktig för mig att ständigt utveckla mig, förvärva nya kunskaper och håller mig informerad.

 5. Vad är viktigt att tänka på som rådgivare/konsult?
  Rådgivningen fungerar bäst i ett nära samarbete, rådgivare ställer frågor och lyssna noga för ta reda på behov, peka ut saker och hitta lösningar. Det är viktig att hålla kontakt under hela processen, personligt eller på distans med hjälp av videosamtal och skärmdelning.

Presenteras av:

I samarbete med: