Petra Örjegren

Petra Örjegren

Ekonomi och Juridik

petra@stabilisator.se

010-2229951

Stabilisator Ekonomibyrå

www.stabilisator.se

1. Vad kan vi hjälpa till med?

Vårt företag grundades med en tanke att vi skulle fungera som det mindre företagets egna ekonomiavdelning och erbjuda en helhetslösning med tjänster utöver bokföring såsom rådgivning, juridik och andra administrativa tjänster som en företagare kan behöva. Vi har alltid varit noga med att stå kunden nära, detta för att skapa en djupare relation som ger oss möjlighet att förstå kunden, både företaget och personen bakom, och därigenom kunna ge bättre rådgivning.

Idag erbjuder vi tjänster som affärsrådgivning, organisationsutveckling, ekonomiutbildning, personaladministration utöver de traditionella tjänsterna inom redovisning. Där vi identifierar att vi inte har all kunskap som krävs har vi nära samarbetspartners som vi kan arbeta tillsammans med, tex inom krishantering och ledarskapsutveckling.

2. Vad är våra styrkor?

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företagare att utvecklas & driva sitt företag. Erfarenheterna kommer från många olika typer av branscher och storlek på företag, allt från enskilda firmor till aktiebolag med en omsättning på ca 60 miljoner.

3. Vad driver oss?

Vår region har ett tydligt mål att Jämtlands län ska vara landets främsta region när det gäller att stimulera entreprenörskap. Detta ger en bra grund för att driva en ekonomibyrå som inriktar sig på mindre ägarledda företag i behov av rådgivning. Vi deltar även aktivt på olika sätt för att bidra till en positiv utveckling av denna fantastiska stad.

Att se företag och företagsledare att utvecklas och nå sina mål är den största drivkraften.

4. Vad ser vi som viktiga framgångsfaktorer? 

Mod att våga stänga dörrar och tro på sin affärsmodell

Öppna och prestigelösa relationer

Erbjuda skräddarsydda lösningar med hög kvalitet

Att ta in nya typer av kompetenser

5. Vad är viktigt att tänka på som rådgivare/konsult?

Att utgå från företagarnas behov och vara lyhörda för deras önskemål och målbilder.

Presenteras av:

I samarbete med: