Sara Stenberg

Sara Stenberg

sara@maind.se

072-5555498

Maind Kommunikation (Ledarlotsen Utveckling AB)

www.maind.se

1. Vad kan du hjälpa till med?
Jag kan hjälpa dig som företagare att komma vidare med din marknadsföring. Det kan handla om idéer om vad som är intressant att kommunicera, hur du kan göra det, när och var – en strategi framåt. Det kan också vara handfasta råd om hur du kan jobba i sociala kanaler eller med din webb. Jag ser goda möjligheter inom digital marknadsföring.

2. Vad är Dina styrkor?
Jag kan se kreativa lösningar samtidigt som jag är målfokuserad. Jag har en vana av och intresse för att hitta budskap och uttrycka mig i text och bild för olika kanaler. Jag gillar att mäta och följa upp för att utveckla kommunikationen. Efter mer än tio års erfarenhet har jag ställts inför utmaningar i stort och smått och skulle säga att jag har en bredd inom kommunikation som jag hoppas kan bidra till nytta för andra.

3. Vad driver Dig?
Jag har ett kreativt driv och älskar att vara med och bygga upp och utforma ett företags kommunikation.

4. Vad ser Du som viktiga framgångsfaktorer?
Lägg lite krut på att tydliggöra och landa i vad företaget står för och vart ni vill. Var stolt, ärlig och engagerad. Och bry dig om kunden! Att få en insikt i kundens behov och preferenser är helt avgörande för att lyckas nå ut på den digitala arenan.

5. Vad är viktigt att tänka på som rådgivare/konsult?
Att ha ett stort öra – inte dra för snabba slutsatser utan förstå så mycket som möjligt för att kunna bidra med vettiga råd och lösningar. Inte minst för att kunna se de kostnadseffektiva lösningarna.

Presenteras av:

I samarbete med: