Per Jonsson

Per Jonsson

Ledning och organisationsutveckling

advisor@ilsmanagement.se

070- 682 74 70

ILS Management Sweden AB

www.ilsmanagement.se
 1. Vad kan du hjälpa till med?
  ILS Management Sweden jobbar med affärsplan, mål, strategi och hur du går från tanke till konkreta planer och verkställande. Organisation, ledarskap, företagsstruktur och tillväxt ligger oss varmt om hjärtat.

  Vi erbjuder följande tjänster inom ramen för Timbanken:
  1. Utvärdering av affärsplan
  2. Miniförstudie för att hitta flaskhalsar och förbättringspotential
  3. Coachning och rådgivning inom organisation, ledarskap eller projekt
  4. Bollplank i företagandets utmaningar och möjligheter

  Vi har två rådgivare i timbanken, med delvis liknande kunskaper men var och en också med sin egen spetskompetens. Kontakta någon av oss så föreslår vi ett upplägg med rådgivning utifrån din situation. Ange gärna bransch, utmaningar du vill ha hjälp med och ungefärligt datum när du önskar rådgivning. Förutom möten på plats kan vi även använda oss av telefon eller videokonfenrens via Skype.

 2. Vilka är dina styrkor?
  Styrkan ligger i erfarenheten av ett antal olika organisationer, internationella projekt och kundkontakter såväl som med myndigheter. Vi kan göra skillnaden och bidra med ett globalt affärsnätverk. Nya ögon på utmaningar gör att de oftast kan lösas snabbt och effektivt.
  Tidseffektiva möten är också en nyckel i sig.

 3. Vad motiverar dig?
  Vi vill hjälpa till att skapa värde samt uppskattar att få jobba med många olika intressanta företag. Vore det lätt att driva företag skulle alla göra det, nu är vi ett antal som har drivet och tror på våran affärside. Vi förutsätter att även du har en affärsidé som du tror på och vi vill då gärna vara med och lyfta verksamheten till nya höjder.

 4. Vad kan en företagare förvänta sig vid ett möte med dig?
  Snabba och konstruktiva insatser som genererar payback.

  Vi kan bidra med 25 års erfarenhet av företagande i olika bolagsformer, allt ifrån genomtänkta förvärv till lyckade impulsköp. Grunden är din affärsplan som vi skall förverkliga på ett konstruktivt sätt. Rådgivningen sker på Svenska eller Engelska och baseras på Svensk praxis men med möjlighet till internationella erfarenheter. Stort regionalt och globalt kontaktnät kan öppna dörrar. 

  Vi förväntar oss också att företagaren har viljan att åstadkomma något och är öppen för nya idéer och metoder.

 5. Vad är viktigt att tänka på som affärsrådgivare?
  Som rådgivare visar vi möjligheterna och validerar potentialen för ett solidt och långsiktigt företagande. Återkoppla till affärsplanen och tillse att denna efterlevs, uppdatera eller omvärdera möjligheter och potential. 

  Kunden i fokus och ta dig bara an uppdrag där du tror att du kan tillföra något värdefullt.

 6. Kan du erbjuda digitala möten t.ex. via Skype?
  Ja.

 

Presenteras av:

med finansiering från:

 

I samarbete med:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •